Een Externe Harde Schijf Scannen Via Mcafee Antivirus 2017

McAfee antivirus 2017 is geladen met de nieuwste functies die u een betere ervaring zullen bieden met betrekking tot het scannen van uw pc.

Met behulp van de McAfee-antivirus kunt u het virus en andere schadelijke bedreigingen van uw computer scannen en verwijderen. De gebruikers die de externe harde schijf willen scannen, hoeven zich geen zorgen te maken, want met behulp van de McAfee-antivirussoftware kunt u de externe schijf eenvoudig scannen op het virus.

Met behulp van een paar snelle stappen kunt u de externe harde schijf scannen. Als er zich een probleem voordoet tijdens het volgen van de stappen, kunt u meteen het telefoonnummer van de McAfee klantenservice Nummer België +32-28086866 bellen.

1. Controleer eerst of de externe harde schijf correct is aangesloten op de pc. Sluit het netsnoer van de harde schijf aan als dit naast de computer een stroombron vereist. Schakel de harde schijf in als deze een handmatige schakelaar heeft.

2. Dubbelklik op het pictogram ‘Deze computer’ of klik op het menu ‘Start’ en klik vervolgens op de optie ‘Computer’. In dit venster worden alle interne en externe harde schijven weergegeven die op uw pc zijn aangesloten.

3. Zoek naar de aangesloten harde schijf en klik met de rechtermuisknop op de schijf en kies de optie ‘Scannen op bedreigingen’.

4. Volg nu de instructies op het scherm en wacht tot de antivirus de harde schijf scant. De scan kan enkele minuten tot een paar uur duren, afhankelijk van de gevulde opslag van uw harde schijf.

5. Nadat de scan is voltooid, worden de resultaten van de scan weergegeven. Als er geen virus op de harde schijf staat, wordt in het venster ‘Geen bedreiging gevonden’ weergegeven en als de schijf een virus bevat, kunt u deze van de schijf verwijderen door de juiste optie te selecteren. U kunt het virus repareren of zelfs verwijderen.

Deze stappen behoren tot de beste technische dienstverleners met betrekking tot de McAfee Antivirus in België. Als u problemen ondervindt, kunt u bellen McAfeecontact belgie +32-28086866 en onze officiële websites bezoeken.

Born


Roxy Fortes

2 Blog posts

Comments